COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 26, 2017

Bercuti ke Lost World of Tambun - [PART 1]!

Minggu nie mesti ramai yg tak pegi keje sebab abiskan cuti hujung tahun kan?

Korang abiskan cuti kat mana hujung tahun nie?

Kak Neen macam biasa bulan 12 memang tak penah suke pegi bercuti ke mana-mana... kalau pegi pun dekat2 jer lah macam tengah bulan hari tu Kak Neen pegi short vacay ke Lost World of Tambun jerrr.. itu pun kalau ikut kan kami lakik binik memang tak pegi pun dlm waktu cuti sekolah nie.. tapi disebabkan trip nie trip family so kene ikut lah timing budak2 cuti sekolah kann.. hehe...

Mula2 before pegi ke Lost World tu rasa macam scaryy gak sebab takot ramai sgt orang.. berasak-asak nak masuk.. tu belum lagi nak menanggung hazabb beratur nak main setiap aktiviti yg ade kat dlm tuu... tapi rupa-rupanya telahan Kak Neen sedikit meleset... alhamdulillah waktu kat Lost World hari tu takde lah ramai sgt seperti apa yg Kak Neen bayangkan... ramai tu ramai lah.. tapi takde lah sampai tahap macam nampak semutttt yg menghurung... haha..

Untitled


Untitled


Percayaaa tak kalau Kak Neen ckp yg ini lah pertama kali kami lakik binik datang bercuti ke Lost World of Tambun niee... hahaha..

Actually Kak Neen dah lamaaaa sgt dah ajak en.teman gie ke taman tema camgini.. tapi en.teman tu memang mengadaaaa sgttt... orang tua memang macam tu lah... pemalas nak layan aktiviti2 lasakkk utk org muda macam I niehh... hahahahahhaa...

Sekali bile dia dah masuk ke dlm lost world nie... hah.. tau pun best.. alahh.. best pada dia sebab ade bende2 yg buat dia sukeerrr sgt2... korang nak tahu apa yg buat en.teman suke sgt tuh??

Nanti lah Kak Neen sambung lagi dlm entry yg seterusnya ya.. nie entry mukadimah jer nie... sebab tengok ramai betoi org pegi bercuti ke sana sini skg nie... minggu depan semua org akan back at work and school kann...

Gambar kat lost world pun tak sempat nak tengok lagi... adoii.. teruk naww nawwww simptom penuaan kak neen nie... citer makeover rumah sewa nie pun tak abis lagi... sibuk nak update citer bercuti pulak.. hahhaa.. alah.. korang layannn kan jer cerita rojak Kak Neen nie ok.... yg penting Kak Neen akan tetap cerita semua apa yg tersimpan basi nie sampai habis khatam segalanya... hehehe..

IMG_4088


Awattttt masammm nawww nawwww muke Kak Neen nii oiii???

IMG_4098


Ok nie Kak Neen nak habaqqq mai niehhh... Tudung Wide Long Shawl ZIYA color Olive Green yg macam Kak Neen pakai nie dah pun SOLD OUT tauu!  maka sila lah ber Hu Hu buat korang yg tak sempat nak grabbbb tudung wide long shawl ZIYA yg super gorjes ini sebab sesungguhnya tiada aktiviti restock utk tudung2 yg dah pun sold out ok!

IMG_4133


IMG_4082


Hahh.. nie udah kenapa Kak Neen senyum meleret pulak Kak Neen ooii??

Senyumm laaaaa sebab Kak Neen happy sgt bile korang percayakan product Kak Neen dan selalu buat Kak Neen fefelingggg yg tudung keluaran Kak Neen adelah antara collection terhangat di pasaran... rasa hottt sgt you ollzzz! hahaa.. okay #mohonjangankecamsis

OK as usual Kak Neen tak penah jemu nak ucapkan terima kasih yg tak terhingga buat korang semua yg tidak henti2 support produk Naazneen Faiqa by NeenaAnuar...

Disebabkan Kak Neen happy.. maka dengan ini Kak Neen berbesar hati nak lanjutkan lagi LOVE COMBO PROMO nie buat korang yg terchinta... sweett like a candy kan Kak Neen??? hahhaa.. :p

So guys... siapa yg masih belum sempat grabbbb tudung wide long shawl ZIYA dan jugak tudung instant double loop INARA.. korang boleh grab it now tau... Utk tudung INARA color beige adelah antara color yg akan mendahului carta utk sold out ok.. as for now dah tinggal very2 limited pieces dahhh sgt nie.. so siapa cepat dia dpt... utk tudung ZIYA pulak color dusty pink pulak yg akan mengikuti jejak langkah color olive green utk berada dlm carta sold out di tangga yg kedua... hehhee..

Korang boleh baca Testimoni tudung ZIYA & INARA kat SINI ya!

Kalau korang tak pandai pakai tudung ZIYA & INARA.. jgn risau.. korang boleh refer pada tutorial yg Kak Neen buat seperti di bawah nie ya...

Korang kalau dah tengok tutorial nie confirm korangg akan rasa confident nak pakai tudung ZIYA and INARA nie... ramai dah customer Kak Neen bagi feedback camgini...

"Kak Neen.. lepas tengok tutorial Kak Neen.. terus kite rasa confident nak pakai shawl.. nie first time kite cuba pakai shawl tau.. tengok Kak Neen pakai senangg jerr.. so kite pun try la... eh betol lah.. senanggg jer pakai ZIYA Wide Long Shawl Kak Neen nih..."

"Instant Double Loop Kak Neen memang ohsem.. dua kali sarung jerr terus dah cantik terletak.. TQ kak neen buat tudung instant gorjes camgini..."

Hah.. gituuu katanya.. kalau korang tak percaya.. tonton lah video tutorial nie nie ya... 



Tutorial Wide Long Shawl - ZIYA



Tutorial Double Loop Instant Shawl - INARA


Wide Long Shawl - Ziya (Lilac)


Wide Long Shawl - Ziya (Silver)




Wide Long Shawl - Ziya (Dusty Pink)


Wide Long Shawl - Ziya (Blue)


ZIYA (Wide Long Shawl)
Normal Price: RM29.90/pc
Love Combo Promo: RM80 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 70 inch (Length) | 26 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*



Double Loop (Peach)



Double Loop (Grey)



Double Loop (Dusty Mint)



Double Loop (Blue)



Double Loop (Beige)

INARA (Instant Double Loop Shawl)
Normal Price: RM38.90/pc
Love Combo Promo: RM100 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 31 inch (Length) | 27 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*


Love 3 Mixed Combo Promo:  
RM26.70/pcs for ZIYA - Wide Long Shawl
RM33.30/pcs for INARA - Instant Double Loop Shawl


TO ORDER:
Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com 


Cepat you ollz.. jgn fikir2 lagi kalau dah berkenan ngan koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie... as yg korang tahu.. kesemua koleksi Kak Neen.. once dah sold out... ianya tidak akan di restock lagi dah.. ingat yer.. restock is not available at Naazneen Faiqa by NeenaAnuar... hehehe.. so siapa cepat dia dapat ok! 

Love... Kak Neen!



1 comment:

Shahida Dzulkafli said...

Lama tak datang ke Lost World ini.. Last datang masa 2015 rasanya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails