COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 16, 2017

Planning Nak Jadi Travel Planner.. Tetiba Dapat Offer Dari ASTRO Jadi Panel di Rancangan PM Live di Astro Ria!

Kelmarin.. Kak Neen ade update status nie kat FB Kak Neen:-

****

2-3 hari nie busy dok buat planning dan menguruskan family short trip.. tengah2 busy Tok Lakik bersuara:-

Lakik: Ehhh... bile tengok you uruskan group trip macam nie kan... I tetiba dpt idea la.. apa kata you buat service Travel Planner.!

Binik: Hah? dah pulakkkk!

Lakik: I serious nie.. kite buat Travel Planner utk traveller2 yg memerlukan service macam nie... traveller just bagitahu diaorg nak pegi mana... nak trip jenis yg mcm mana... nak free and easy ke... nak romantic ke.. nak adventurous ke... traveller tak perlu susah2 carik info.. kite yg akan carikkan all the information for them... kite bagi proposal pada diaorg on where to stay, what to do, and etc...

Binik: Hmmm.. dah bunyik macam travel agency jer dah nie...

Lakik: Travel agent lain.. kite travel planner! kite nie macam interior designer & wedding planner.. kite provide services... kite bagi guidelines pada traveller... gitu lah lebih kurang!

Binik: Ohhh okkkkkk....

Lakik: Ok contoh.. ade traveller yg takde masa nak survey information... yg susah dan tak tahu nak kira budget percutian, yg pening memikirkan nak carik tempat2 menarik utk dilawati... yg mahu kan percutian 5 star tetapi dgn budget 3 star atau dlm erti kata lain nya Value of Money laa...

Binik: Ohhhhhh gituuuuuuu....

Lakik: Then, kite boleh jugak offer Holiday with Mr. Photographer! kalau holiday jenis nie... kite pegi sekali lah ngan traveller tuu... so I jadik the Mr. Photographer.. and you jadik Mrs. Creative Director! Package ni diaorg boleh merasa percutian ala2 Cik Ta .. bercuti ade personal Photographer... tapi pada kadar harga yg tak macam Cik Ta punyer pakej laa.. dah tentu2 kite punyer harga pakej adelah penuh dengan kasih sayang! Dulu kan ade follower you yg mintak you buat percutian bersama Kak Neen... hah ni lah masanya... hahaha...

Binik: Wow! impressive sgt idea nie Beee! hahaha...

Hah... cepat siapa yg nak jadik first customer Kak Neen??? Hari nie jugak Kak Neen bukak service Travel Planner nie... hehee...

Kalau ade yg berminat... sila PM Kak Neen ok!

****

Tak sangka ramai yg berminat rupanyaa... alhamdulillah.. thank you so much you ollzzz... Insyallah doakan semoga apa yg Kak Neen rancangkan nie di permudahkan oleh Allah SWT hendaknya.. Since ramai yg berminat nak tahu how this Travel Planner work out.. nanti Kak Neen akan cuba create another entry specifically for this topik!

Ok berbalik pada status yg Kak Neen up kat FB kelmarin tu.. dlm tengah dok ralit baca komen2 yg masuk.. tetiba muncul satu komen nie kat ruangan komen:-

Untitled


Terkesima sekejap! hahaha..

Eh serious tak sangka niee... ade lagi rezeki nak masuk TV walaupun dah tuaaaa camgini... hahaa.. alhamdulillah kali nie rezeki muncul di ASTRO pulak.. Kak Neen dpt jemputan menjadi salah seorang panel utk rancangan bual bicara santai PM Live di Astro Ria.!

OMG!! Nervous keluar TV dlm segment Wanita Hari Ini dua tahun lepas pun rasa macam masih ade baki lagi nie.. haha.. huuiihhh.. rancangan live nie bukan boleh buat main2.. tu yg ketaqqq kepala lutut tuuu... huhuuhu...

Korang doakan yg terbaik buat Kak Neen esok ok! jangan lupa duduk terpacak depan TV pada tepat jam 12 tengahari... tune to chanel 123 ASTRO RIA ok! nak tahu topik apa yg akan di bincangkan esok?? haaaa.. nanti kan lah kemunculan Kak Neen esok tengahari tauu!! hehe..

Kalau korang keje.. jgn lupa record jer rancangan tu ataupun korang boleh duduk terpacak depan TV pada jam 12 tengah malam nya pulak utk menonton siaran ulangan PM Live tu ok!

P/S:

Syukur alhamdulillah... tak sangka laku keras jugak tudung sarung express Jasmine nie.. daripada 6 koleksi warna, 3 warna iaitu black, brown & grey dah pun sold out..

Jasmine (Purple)



Jasmine (Pink)



Jasmine (Mint Green)



skg nie yg tinggal hanyalah color purple, pink & mint green! siapa yg tak penah try lagi tudung sarung express yg Kak Neen keluarkan korang boleh lah try.. mana tahu ianya menepati citarasa korang kan...

HARGA - RM39.90/pcs *dgn pembelian 2 helai dan ke atas dpt free postage*

So far alhamdulillah customer Kak Neen sentiasa memberikan feedback yg sgt2 positive...

Untitled


Untitled

Haaaaaaaaaaaaaaaaa... siapa yg kata color mint green tak cantik??? seee betapa gorjes nya cik adik nie pakai tudung jasmine color mint green.. so sweetttt and pretty!!!



Untitled


Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Thank you so much guys for your kind feedback and support.. insyallah Kak Neen akan terus berikan yg terbaik buat korang semua..!! muahh.. muahh..


Siapa yg nak beli.. korang boleh terus Whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok!


Thursday, October 26, 2017

Tudung Nie Boleh Membuatkan Muka Anda Nampak Kurus Kerana Pipi Pau Berjaya Disorokkan! [New Collection - Tudung Sarung Express Jasmine]

Siapa yg follow Kak Neen kat FB & IG sudah semestinya dah aware dgn kemunculan koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie...

Selalu nya bile ade new collections Kak Neen mesti akan update kat blog dulu... tapi kali nie disebabkan kengkangan masaa utk update blog tempoh hari... So Kak Neen update in advance new collections nie kat my FB and IG dulu... Kat FB and IG very the cepat and simple utk di update.. kalau kat blog nie pepaham jer la kannn... its very detail and mempunyai tahap bebelan yg tersendiri! hahaa..

Ok pada yg dah tahu and pada yg tak tahu... just go thru this update ok... korang kene tengok video yg Kak Neen tempek kan kat bawah ni.. dlm video korang boleh tengok secara realiti, jelas dan nyata on this new collections.. terkadang bile tengok gambar nie macam tak berapa nak puas kann.. lebih2 lagi bile gambar nie ade effect lighting yg biasanya membuatkan warna tudung mempunyai bias pengcahayaan yg lebih terang dari warna asal!




Then kat bawah nanti korang boleh jugak baca beberapa testimony dari customer yg dah purchase koleksi tudung Jasmine nie!  Kak Neen publish koleksi tudung jasmine nie kat FB & IG pada awal bulan October hari tu... Syukur alhamdulillah.... tak sangka sambutan sgt2 menggalakkan.. Thank you so much guys for your kind support.. Kak Neen terlalu menghargainya!

Tak sempat nak update kat blog nie... satu color dah pun SOLD OUT.. huhu... ampun maaf di pinta pada korang yg tak sempat nak purchase color BLACK.. coz color BLACK dah pun sold out guys!  for your info video tadi tu di record sewaktu tudung belum di release.. so that's why Kak Neen mentioned kesemua color masih available dlm vidoe tu tadi..


Jasmine (Black)

***SOLD OUT***


Jasmine (Brown)

Color Dark Brown nie masih available lagi tapi now tengah ***SELLING FAST***


Jasmine (Grey)

Color Grey nie dah tinggal very very ***LIMITED PIECES***


Jasmine (Mint Green)

***AVAILABLE***


Jasmine (Pink)

***AVAILABLE***


Jasmine (Purple)

***AVAILABLE***


IMG_2791 copy

Jangan risau... koleksi tudung Jasmine nie masih mengekalkan tahap labuh pada bahagian depan belakang!


IMG_2789 copy

Labuh yg sebenar..


IMG_2790 copy

Masih mengekalkan bentuk potongan yg menarik pada bahagian depan dan belakang!

Soalan2 biasa yg diterima dari bakal customer:-

Customer:  Saiz apa tudung Jasmine nie Kak Neen?
Kak Neen:  It's FREE SIZE sis!

Customer:  Tudung Jasmine nie diperbuat dari material jenis apa Kak Neen?
Kak Neen:  Material High Quality Moss Crepe!

Customer:  Muat ke saya pakai tudung nie Kak Neen?  saya nie bolat.. muka BamBam.. Pipi Pau..
Kak Neen:  Insyallah Muat.. sebab material moss crepe nie material dia sgt flexible.. and this time Kak Neen buat bukaan muka dia lebih besar sedikit.. so buat customer2 yg sebelum nie rasa bukaan muka kecik.. so you guys should give a try to this new collections!

Customer: Kalau muka kecik macam mana Kak Neen? tak longgar ke?
Kak Neen: Insyallah tak longgar sebab material nie flexible.. tapi kalau nak kan keselesaan tahap maxima.. digalakkan pakai pin di bawah dagu..

Customer:  Saya pakai cermin mata Kak Neen.. sesuai ke pakai tudung nie?
Kak Neen:  Yeezzzaa!!! tudung nie lah jawapan nyaa.. hehe.. boleh refer pada testimony customer Kak Neen nanti!

Customer:  Apa lagi kelebihan tudung nie Kak Neen?
Kak Neen:  Tudung nie banyak kelebihan nya.. terutama utk orang yg sentiasa kejar masa tapi masih boleh kekal cantik bergaya.!  tudung nie sgt sesuai utk ibu yg sedang berpantang coz sgt senang utk buat breastfeeding activity... ehh, yg tak berpantang pun boleh pakai ok.. hehhe.. macam Kak Neen sendiri suka jer pakai tudung sarung express nie utk travel ke sana ke mari, utk pergi bersenam, buat aktiviti lasak, keluar pada hujung minggu dlm pakaian yg sgt selesa dan santai, even pegi kerja pun Kak Neen pakai.. sgt sesuai utk di gayakan dgn blazer.. tudung nie boleh masuk ke dlm blazer.. terus rasa macam peguam pun ade.. haha.. so pendek kata.. tudung nie sgt sesuai dlm apa jua keadaan sebenarnya.. janji kite be confident with own ourselves and pandai menggayakan tudung nie dlm apa keadaan sekali pun!  insyallah bile kite confident kite takkan rasa pelik pakai tudung sarung express nie!

Customer:  Berapa harga tudung nie Kak Neen?
Kak Neen:  Sehelai RM39.90 jurrrr... tapi dgn pembelian 2 helai dan keatas boleh dpt free postage tau!

Customer:  Ade testimony ke Kak Neen utk koleksi tudung Jasmine nie Kak Neen?
Kak Neen:  Alhamdulillah.. ade ni hah.. boleh refer kat bawah nie!

Untitled



Untitled
 


Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled


Ni lah sebahagian dari testimony utk tudung jasmine.. tak larat pulak nak snapshot semua yg ade.. hahaa.. thanks a lot to my beloved customer yg sudi berkongsi feedback with me!  to be honest Kak Neen menerima setiap feedback dari customer.. yg mana kurang Kak Neen akan cuba perbaiki di masa hadapan.. dan yg mana yg baik.. Kak Neen akan cuba kekalkan utk masa hadapan!

Untitled

Kalau seandainya ade yg berasa hairan kenapa collection tudung Kak Neen cepat jugak sold out nya.. ini lah jawapannya... most of my regular customer will grab all colors as soon as Kak Neen release new collection!  Syukur alhamdulillah.. regular customer ni biasanya bukan beli sehelai.. most of them yg dah biasa will grab all colors / all bacis colors yg available!

So siapa yg tak pernah try lagi collection tudung sarung express Jasmine nie boleh lah dptkan nya selagi stock masih ade nie yer...

Ingat items yg dah sold out takkan di restock lagi dah tau... so grab yours now ok... 

Whatsapp Kak Neen at 019-3769459

Harga - RM39.90/pcs *Free postage utk pembelian 2 helai dan ke atas*




Wednesday, October 25, 2017

Tenggelamm Timbul..

Tenggelamm timbul..

Tenggelammm timbul...

Timbul tenggelammm...

Haiihhhhh.. nak wat camno.. Mana yg Kak Neen sempat terjah update blog nie.. Kak Neen update lah dik non oiii... actually to be honestkan bile dah lama sgtttt tak update blog.. makin lama rasa makin janggal lah nak update!  otak rasa macam tepuuuu jer... pegang keyboard lepas tu termenung... tak tahu nak type apa.. tetiba jadik macam takde idea nak berblogging.. padahalll giler banyak cerita tertunggak yg nak di kongsikan di sini..

But.. hurmmm... dunno la... bile lah gamaknya nak dpt balik semangat utk terus berblogging nie... :(

Serious skg nie kalau ade masa nak berblogging pun dah rasa malasssssssssssssssssssssss ya amat nak update blog nie! hahaha.. yesss.. rasanya itu adelah salah satu petanda yg Kak Neen dah semakin tua!!! kalau duluuuuuu semangat nak update blog tu sgt lah membuak-buakkkk.. but now... huuwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaa... whyyyyyyyyyyyyyyy????? whyyyy I am sooooooooo damn bloody lazy huh???? *tekup muke kat meja*

Mana nak carik kekuatan utk berblogging balik nie eh?  rasa macam dahh penat nak membebel kekdahnya.. walaupun ramai yg masih sudi dan setia menantikan update dari Kak Neen... *oh terharu* Thank you so much korang... thanks coz masih sudi PM Kak Neen dan bagi semangat utk Kak Neen update blog Kak Neen yg dah ibarat layu di tasik madu nie! hahaha..

Last update blog nie more than 1 month ago! pasal my Rented House Makeover... haihh.. cerita nie pun masih banyak lagi pending nyaaa.. macam2 nak di share kan ngan korang.. masih ramai yg bertanya Kak Neen beli barang tu kat mana? barang nie kat mana? mintak Kak Neen share kan macam2 ngan korang...

As blogger memang dah keje dia buat entry for sharing is caring punyer concept!  bagi followers yg jujur diaorg akan rasa seronok bile dpt info dari bloggers.. but for haters diaorg akan sakit jiwa dgn setiap update dari bloggers!  takpe lah.. haters ni dia ade masalah identity sebenarnya.. coz Haters adelah People who secretly wish to be you!  they are just confused with themselves... but its ok la.. bukan bloggers kalau takde haters kan! hahaha..

Being a blogger nie adelah jugak tempias like a public figure jugak... niat sharing di katanya menunjuk... niat mahu menjadi diri sendiri pun kadang sentiasa di pandang negative.. bile bercakap dgn kaedah sopan di katakan cuba jadik good good.. bile maki hamun di katanya pulak jahat macam setan... haih.. semua jadik tak kena bile dibayangi dan diselubungi misteri si haters nie! hahaha.. 

But obviously kite tak mampu nak puas kan hati semua orang kan.. tak perlu jadik public figure, instafamous mahupun bloggers.. kite dlm kehidupan kite yg biasa-biasa nie pun sentiasa berhadapan dgn situasi yg susah utk memuaskan hati semua orang kan?  so the best thing is.. jadik lah diri sendiri.. kalau orang nak suke kite biar lah orang tu boleh terima kekurangan kite jugak.. just like husband and wife.. husband and wife is not about accepting 100% of the individual positive side only.. it is more about adapting and tolerating the lacking/negativity of their own life partner.. wahh gitu!! heheeh..

Eh diam tak diam dah terbebel panjang dah pun nie hah! hahahaha.. ok la.. Insyallah Kak Neen akan cuba update balik blog Kak Neen nie yerr.. sambung balik segala cerita perammmm masammmmm pekesammm tuh okk..

Untitled


Nahhh.. buat yg merindui mukaaa gonjengan Kak Neen... :p




Friday, September 15, 2017

NeenaAnuar Rented House Makeover - Shopping Lampu Macam Orang Kaya Dekat Houses Lightings (Part 5)


Adoiii... penyakit skg nie penyakit malas dan liatttt betol nak update blogg laaa... haih... sila salahkan rumah yg telah aku Makeover kan nihhh... suasana yg terlalu cozy nih telah membuatkan aku rasa malassss nak buat apa2 selain dari tergolek-golek tengok TV jerr... hahahaa..

Ok... ok.. moh lah kite sambung cerita makeober rumah sewa Kak Neen nihh.. Langkah seterusnya... selepas settle buat urusan jual beli kain langsir... kami lakik binik teruskan misi mencari lampu dan kipas pulak! Mula2 memang agak buntu jugak tak tahu kat mana nak pegi beli lampuuu... kedai lampu memang banyak... tapi nak carik kedai yg banyak pilihan... nak carik yg menepati citarasa dan paling penting yg dpt menawarkan harga yg berpatotan.. memang pening gakk laaa nak mencariknya... haha!

Kak Neen mula2 tu ade lah survey kat IKEA, kat Viva Home and kat kedai2 lampu kat area rumah Kak Neen nie.. tapi semua nya macam krikkk krikkkk jerrr... hahaha... so Kak Neen pun start tanyer PakCik Google.. macam biasa Pakcik Google tak penah mengecewakan... hehe.. ramai bloggers ade update pasal kedai lampu murah dekat Puchong.. So hari nie Kak Neen akan masuk dlm list Pakcik Google utk kedai lampu ni gak.. haha..

Mungkin ramai yg dah tahu or maybe masih ade yg belum tahu.. so hari nie Kak Neen share ngan korang... kedai lampu HOUSES LIGHTINGS terletak di Bandar Puchong Utama adelah kedai lampu yg WAJIB korang terjah okkk... location dia betul2 kat sebelah Puchong Avenue.. alahhh tak yah susah2 laa.. korang on jer waze and then type jer Houses Lightings.. sampai lah korang ke sana nanti! hehe..

Untitled
Tanjattt tengok traffic flow kat kedai Houses Lightings nie.... memang betol lah seperti apa yg dikata.. kalau dtg pada hujung minggu memang kedai lampu nie sesakk rabakk!


Untitled
Sumpahhh aku sgt2 terkesimaaaaaaaa di saat menjejakkan kaki ke dlm kedai lampu nie... humakkaiihhh... betol ke kedai lampu nihhh? hahaha.. gilozz punyer lah ramai orgg datang nak beli lampu.. aku macam pelikk giler2... semua org pun buat makeover rumah sendiri macam aku jugak ke hah??? ahahaha..


but seriously Kak Neen rasa macam jakunnn sekejapann bile duduk dlm kedai nie.. orang dtg nak beli lampu macam dtg nak grab barang sales kat shopping mall.. hehe.. then kalau korang kat dlm gambar kat atas tadi tu.. staff diaorg pakai t-shirt berwarna.. yg warna biru tu tugas dia utk check barang electric yg kite nak beli... then ade yg pakai t-shirt warna kuning rasanya utk assist kite pilih lampu.. and ade warna2 lain jugak lagi which color baju tu melambangkan tugasan mereka sendiri... then kat baju diaorg ade nombor tau.. macam jersey tuu.. so senang kite nak kenal diaorg dgn hanya mengingati nombor baju jer...

Bagus giler kedai lampu nie.. diaorg very sistematik.. memudahkan customer utk buat urusan membeli... walaupun orang ramai.. tapi kite as customer rasa selesa dgn sistem yg diaorg laksana kan kat sini.. mula2 kite akan dilayan utk buat pilihan lampu..

Untitled
"OK Dik.. bagi akak lampu nie 2 bijik... lampu tu 1 bijik... lampu nie 2... kipas nie satu... lampu tu 2.." haaaaaaaa... hamekkk kauuuuu.. semua aku main tunjuk2 jer okkk... hahaha.. ehh.. seriously Kak Neen rasa macam org kaya shopping lampu kat sini okkk.. hehe..


Untitled
Gilerr weiii tengok collection lampu2 kat sini.. memang banyakk yg cantik2 and sgt2 menepati citarasa kami lakik binik... lepas tu harga dia pun memang sgt2 berpatotan dan murahhh! Ini aku amik sebahagian dari gambar lampu yg ade la.. tak larat okkk kalau nak amik semua lampu2 yg tergantung cantik kat dlm kedai tuu... hahaha..


Untitled
Lepas dah settle pilih lampu & kipas... staff yg attend order kite tu akan bagi kite nombor giliran utk kite buat payment and check semua barangan yg dibeli!


Untitled
Lepas bayar kite terus ke checking counter.. kat sini staff diaorg akan bawak semua barang2 yg kite order utk di periksa sama ade ianya berfungsi dgn baik ataupun tidak.. bile semua dah ok.. staff diaorg akan tolong carry barang2 kite terus ke dlm bonet kereta kite.. such a good service!


Untitled
Ini lah hasil tangkapan kami lakik binik... total poket rabak RM1,071.00! Ok.. harga nie tak termasuk kos pemasangan tau... satu yg korang perlu tahu kedai lampu nie memang jual lampu jer.. diaorg takde service pemasangan.. so basically kite kene lah carik sendiri org yg boleh buatkan pemasangan kat rumah kite!


So harga RM1,071 tu kiteorg dpt beli 1 biji Kipas KDK (jenis 5 bilah), 1 biji lampu toilet, 1 biji lampu dining, 1 biji lampu dapur, 2 biji lampu bilik, 2 biji lampu dinding, 1 biji lampu hall & 1 unit lampu railing.. and plusssssssss mentol-mentol yg setanding dgn nya.!

Untitled
untuk kerja2 pemasangan.. kiteorg panggil orang electrician utk pasangkan kesemua barangan lampu dan kipas yg kiteorg beli kat Houses Lightings nie..  kos upah pemasangan sebanyak RM279.. so total keseluruhan utk pertukaran lampu dan kipas nie semua adelah sebanyak RM1,350!


So korang ghaseee mahal ke murah??? kak Neen tak tahu nak rasa mahal atau pun murah sebab nie lah first time Kak Neen shopping barang2 rumah secara besar besaran macam niee.. hehe.. tapi deepp inside my heart rasa macam murahhhh jugak laaa! hahaha..

Untitled
Ni lampu & kipas original kat bahagian hall...


Untitled
Tadaaaa... selepas di make overrrr!!!


Untitled
Konsep lampu ala2 hipsturrrrr gituu! hahahaa..


Untitled
Kat kat dining hall area.. asalnya kat sini adelah point utk kipas.. tapi utk makeover nie kiteorg pilih utk letak lampu meja makan kat sini... btw, yg kat belakang tu perasan tak?? tu lah lampur dapur Kak Neen.. still nak konsep hispturrrrr! hahaha..


Untitled
Tadaaaaaaaaaaaaa... siap di pasang lampu utk dining hall!!!



Untitled

Nie pulak lampu original kat dinding area meja makan & meja computer.. ade dua lampu macam nie kat area dinding.... bile dah buat makeover nie.. bile bende sekecik-kecik macam nie kalau ko tak tukar... sumpah ia akan mencacatkan ko punyer makeover okayyy... so nak tak nak..dlm keterpaksaan.. kene lah jugak tukar lampu nie kepada lampu yg baruuu..

Untitled
Tadaaaaaaaaaa.. ini lah dia wall lamp yg baru!


Lampu dlm bilik air and toilet aku pasang jenis lampu yg biasa2 jerr iaitu jenis lampu dinding berbentuk bulat tuu.. terlupa plak nak amik gambar.. nanti lah later2 insyallah  Kak Neen will share in other entry ya...

Ok.. dah settle part beli lampu & kipas.. setakat hari nie performance utk lampu dan kipas2 baru nie semua nya memberangsangkan laa.. haha.. ok nie nak share some tips nak beli kipas yaa.. korang kalau nak beli kipas.. jgn tengok kipas yg cantik2 jer tauuu... kalau tengok pada cantik memang geramm rasa macam nak beli.. tapi nanti takot menyesal plak sebab kipas yg cantik2 nie kadang dia takde power utk circulate angin.. So kalau nak beli.. beli lah kipas jenis design standard like KDK yg macam Kak Neen beli nie.. and then beli lah jenis kipas yg berbilah 4 atau 5 utk dptkan kitaran angin yg terbaik!

Utk lampu takde apa tips sgt la rasanya... cuma decide lah nak beli mentol jenis apa and pilih lah lampu ikut kesesuaian di mana ia akan diletakkan  ok!

Alrite.. lepas nie nak share pasal apa pulak eh??? oh yaaa.. pasal pembelian barang perabot plak kot lepas nie... nie ramai gak yg tanyer... Kak Neen!!! kat mana kak neen beli sofa??? Kak Neen kat mana Kak Neen beli TV cabinet???  Kak Neen kat mana beli tu.. Kak Neen kat mana beli yg ini? hahaha.. ok banyak sgt yg soal itu ini.. sabar k.. insyallah Kak Neen akan reveal satu persatuuu nanti!

Harap korang bertabah lah menanti entry seterusnya yg tak dpt di pastikan entah bile akan keudara! hahahahaha... :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails