COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 16, 2017

Planning Nak Jadi Travel Planner.. Tetiba Dapat Offer Dari ASTRO Jadi Panel di Rancangan PM Live di Astro Ria!

Kelmarin.. Kak Neen ade update status nie kat FB Kak Neen:-

****

2-3 hari nie busy dok buat planning dan menguruskan family short trip.. tengah2 busy Tok Lakik bersuara:-

Lakik: Ehhh... bile tengok you uruskan group trip macam nie kan... I tetiba dpt idea la.. apa kata you buat service Travel Planner.!

Binik: Hah? dah pulakkkk!

Lakik: I serious nie.. kite buat Travel Planner utk traveller2 yg memerlukan service macam nie... traveller just bagitahu diaorg nak pegi mana... nak trip jenis yg mcm mana... nak free and easy ke... nak romantic ke.. nak adventurous ke... traveller tak perlu susah2 carik info.. kite yg akan carikkan all the information for them... kite bagi proposal pada diaorg on where to stay, what to do, and etc...

Binik: Hmmm.. dah bunyik macam travel agency jer dah nie...

Lakik: Travel agent lain.. kite travel planner! kite nie macam interior designer & wedding planner.. kite provide services... kite bagi guidelines pada traveller... gitu lah lebih kurang!

Binik: Ohhh okkkkkk....

Lakik: Ok contoh.. ade traveller yg takde masa nak survey information... yg susah dan tak tahu nak kira budget percutian, yg pening memikirkan nak carik tempat2 menarik utk dilawati... yg mahu kan percutian 5 star tetapi dgn budget 3 star atau dlm erti kata lain nya Value of Money laa...

Binik: Ohhhhhh gituuuuuuu....

Lakik: Then, kite boleh jugak offer Holiday with Mr. Photographer! kalau holiday jenis nie... kite pegi sekali lah ngan traveller tuu... so I jadik the Mr. Photographer.. and you jadik Mrs. Creative Director! Package ni diaorg boleh merasa percutian ala2 Cik Ta .. bercuti ade personal Photographer... tapi pada kadar harga yg tak macam Cik Ta punyer pakej laa.. dah tentu2 kite punyer harga pakej adelah penuh dengan kasih sayang! Dulu kan ade follower you yg mintak you buat percutian bersama Kak Neen... hah ni lah masanya... hahaha...

Binik: Wow! impressive sgt idea nie Beee! hahaha...

Hah... cepat siapa yg nak jadik first customer Kak Neen??? Hari nie jugak Kak Neen bukak service Travel Planner nie... hehee...

Kalau ade yg berminat... sila PM Kak Neen ok!

****

Tak sangka ramai yg berminat rupanyaa... alhamdulillah.. thank you so much you ollzzz... Insyallah doakan semoga apa yg Kak Neen rancangkan nie di permudahkan oleh Allah SWT hendaknya.. Since ramai yg berminat nak tahu how this Travel Planner work out.. nanti Kak Neen akan cuba create another entry specifically for this topik!

Ok berbalik pada status yg Kak Neen up kat FB kelmarin tu.. dlm tengah dok ralit baca komen2 yg masuk.. tetiba muncul satu komen nie kat ruangan komen:-

Untitled


Terkesima sekejap! hahaha..

Eh serious tak sangka niee... ade lagi rezeki nak masuk TV walaupun dah tuaaaa camgini... hahaa.. alhamdulillah kali nie rezeki muncul di ASTRO pulak.. Kak Neen dpt jemputan menjadi salah seorang panel utk rancangan bual bicara santai PM Live di Astro Ria.!

OMG!! Nervous keluar TV dlm segment Wanita Hari Ini dua tahun lepas pun rasa macam masih ade baki lagi nie.. haha.. huuiihhh.. rancangan live nie bukan boleh buat main2.. tu yg ketaqqq kepala lutut tuuu... huhuuhu...

Korang doakan yg terbaik buat Kak Neen esok ok! jangan lupa duduk terpacak depan TV pada tepat jam 12 tengahari... tune to chanel 123 ASTRO RIA ok! nak tahu topik apa yg akan di bincangkan esok?? haaaa.. nanti kan lah kemunculan Kak Neen esok tengahari tauu!! hehe..

Kalau korang keje.. jgn lupa record jer rancangan tu ataupun korang boleh duduk terpacak depan TV pada jam 12 tengah malam nya pulak utk menonton siaran ulangan PM Live tu ok!

P/S:

Syukur alhamdulillah... tak sangka laku keras jugak tudung sarung express Jasmine nie.. daripada 6 koleksi warna, 3 warna iaitu black, brown & grey dah pun sold out..

Jasmine (Purple)



Jasmine (Pink)



Jasmine (Mint Green)



skg nie yg tinggal hanyalah color purple, pink & mint green! siapa yg tak penah try lagi tudung sarung express yg Kak Neen keluarkan korang boleh lah try.. mana tahu ianya menepati citarasa korang kan...

HARGA - RM39.90/pcs *dgn pembelian 2 helai dan ke atas dpt free postage*

So far alhamdulillah customer Kak Neen sentiasa memberikan feedback yg sgt2 positive...

Untitled


Untitled

Haaaaaaaaaaaaaaaaa... siapa yg kata color mint green tak cantik??? seee betapa gorjes nya cik adik nie pakai tudung jasmine color mint green.. so sweetttt and pretty!!!



Untitled


Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Thank you so much guys for your kind feedback and support.. insyallah Kak Neen akan terus berikan yg terbaik buat korang semua..!! muahh.. muahh..


Siapa yg nak beli.. korang boleh terus Whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok!


4 comments:

FadMN said...

tahniah neena..record pleaseeeeee

Cik Puan Ena said...

Tahniah..semoga success selalu
Jemput join GA. Hadiah menarik disediakan.
https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

Lulu Matzam said...

Wah tahniah...

QasehnyaRania said...

Alhamdulillah
Tahniah kk neen
Smoga terus maju jaya.. Aamiin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails