COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, November 28, 2017

New Collections: LOVE PROMO - Beli Combo RM80 Jerr Sistuurr [Wide Long Shawl & Instant Double Loop Shawl]

Hari tu waktu tengah survey new material utk tudung sarung express... tetiba terjumpa pulak dgn material chiffon yg ohsemmm utk Kak Neen produce tudung shawl!

Siapa yg kenal Kak Neen personally tahu lah betapa cerewet dan perfectionist nya Kak Neen nie... yg paling kenal sudah semestinya en.teman lah... hahahaha.. Kak Neen very the fussy pot person... so pasal tu lah Kak Neen tak simply keluarkan tudung dgn apa2 material yg asal boleh jual!  Kak Neen punyer concept berniaga nie adelah demi kepuasan.. dan bukan mengejar keuntungan semata-mata..!

So bile dah terjumpa dgn material yg best... baru lah Kak Neen produce tudung baruu.. hehehe... disebabkan this time dah terjumpa dgn high quality heavy chiffon yg super best.. maka kali nie Kak Neen produce 2 jenis tudung sekali gus iaitu tudung Wide Long Shawl and Instant Double Loop pulak!

Bersempena dgn bulan cinta Kak Neen & En. Teman bulan nie.. so Kak Neen amat lah berbesar hati buat SPECIAL PROMO utk collection tudung terbaru nie... korang boleh beli tudung2 nie pada harga Combo ok!

Ok.. utk tudung ZIYA Wide Shawl... ade 5 color-color sweett like a candy yg korang boleh pilih...

Wide Long Shawl - Ziya (Lilac)


Wide Long Shawl - Ziya (Silver)


Wide Long Shawl - Ziya (Olive Green)


Wide Long Shawl - Ziya (Dusty Pink)


Wide Long Shawl - Ziya (Blue)


ZIYA (Wide Long Shawl)
Normal Price: RM29.90/pc
Love Combo Promo: RM80 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 70 inch (Length) | 26 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*

Ok, now nak share tudung Instant Double Loop Shawl pulak... juga ade 5 warna manissss yg boleh korang pilih...

Double Loop (Peach)



Double Loop (Grey)



Double Loop (Dusty Mint)



Double Loop (Blue)



Double Loop (Beige)




INARA (Instant Double Loop Shawl)
Normal Price: RM38.90/pc
Love Combo Promo: RM100 for 3 pieces

Product Details:
Material - High Quality Heavy Chiffon
Size - 31 inch (Length) | 27 inch (Width)
Care - Hand Wash only
*inner neck not included*

Korang kalau tak grab LOVE PROMO nie rugi weeiiiii... jarangggg sgt Kak Neen nak buat promo combo camgini... so bile tengah ade nie jangan lah lepas kan peluang keemasan nie okk! hehehe..

"Kak Neen sampai bile LOVE PROMO nie valid???"

LOVE PROMO nie bermula dari hari ini 28th November 2017 sehingga 12hb December 2017 tau!


 "Kak Neen... apa yg best dan menarik nya koleksi terbaru nie Kak Neen?

Giler tak menarikk???? haha.. obviously material dia super comfy.. high quality heavy chiffon yg sgt lembutt.. tak kerasss.. tak kasarr... cantik flowyyyy jer bile di pakai.. mudah di bentukkkk... sgt mudah di gosok.. mudah di cuci.. deep deep kejap jer ngan air sabun.. dan yg paling penting material heavy chiffon ni adelah 90-95% non-transparent... so apparently Kak Neen really recommend utk korang guna cotton inner neck utk mencantikkan lagi kedudukkan tudung korangg.. bile pakai cotton inner neck.. tudung chiffon korang akan lebih terletak ketika digayakan!

"Kak Neen... combo tu tak boleh mixed for both design ke?  kalau kite nak beli campur design Double Loop & Wide Shawl tu boleh tak Kak Neen?"

Giler nak kata tak boleh???? hahahhaa...  ok utk Mixed Combo kite akan bagi harga discount jugak..  tapi dgn syarat korang mesti purchase 3 pieces jugak tauu... tak leh kurang utk dpt kan harga Love Mixed Combo nie... so harganya seperti di bawah nie yer.. 

Love 3 Mixed Combo Promo:  
RM26.70/pcs for ZIYA - Wide Long Shawl
RM33.30/pcs for INARA - Instant Double Loop Shawl

"Kak Neen... macam mana nak beli??? Kite dah jatoh cintaaa dgn shawl Kak Neen nihh.. tak tahan tengok color sweet like a lolipop niee..."

Giler senang... capai phone korang... Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok! 

Kalau korang ade soalan lagi nak tanyer Kak Neen.. jgn segan pilu nak tanyer ok.. just whatsapp me.. and Insyallah Kak Neen akan layan dan jawab semua pertanyaaan korang nanti!

Cepat you ollz.. jgn fikir2 lagi kalau dah berkenan ngan koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie... as yg korang tahu.. kesemua koleksi Kak Neen.. once dah sold out... ianya tidak akan di restock lagi dah.. ingat yer.. restock is not available at Naazneen Faiqa by NeenaAnuar... hehehe.. so siapa cepat dia dapat ok! 

Love... Kak Neen!



2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

MiYOKO SuKi said...

cantik n nmpk flowy....tp byk kaler da ade...hehehe...tp, nk grab gakla satuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails