COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 29, 2017

RAMADHAN SPECIAL DEALS - [Koleksi Terbaru] Tudung Sarung Express DEANA!


Diam tak diam dah masuk hari ketiga Ramadhan dah hari nie... tup tap tup tap nanti mesti dah nak rayaa.. huhu.. cepat betol masa berlalu skg nie...


Di sebabkan masa agak pantas berlalu... Kak Neen pun tak nak lah berlenggah-lenggah utk release koleksi terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie! Seperti yg Kak Neen dah war war kan pada minggu lepas which korang semua pun dah tahu yg koleksi terbaru kali nie masih lagi berkonsepkan tudung sarung express!


Tudung sarung express Kak Neen memang menjadi rebutan ramai... ramai betol pencinta dan peminat setia nya.. hehe.. alhamdulillah... atas faktor itu lah Kak Neen tak putus-putus utk terus keluarkan produk terbaru bagi koleksi tudung sarung express nie!


Kali nie Kak Neen keluarkan tudung sarung express nie di awal bulan ramadhan supaya korang boleh grab dan menggunakan nya ke masjid utk bersolat terawih! mudah giler kalau korang nak ke masjid kan.. and ianya lebih praktikal.!


Seriously tak rugi utk korang grab tudung sarung express Kak Neen nie kerana ianya boleh digunakan dlm pelbagai waktu dan ketika.. especially utk keadaan yg korang nak cepat dan mudah serta santai!


Selain korang boleh gunakan ia utk ke masjid utk bersolat terawih.. korang jugak boleh ia utk ke bazar ramadhan... senang kan.. sarung jer jalan terus ke pasar ramadhan... Ok selain daripada tu korang jugak boleh pakai tudung nie untuk menziarahi pusara ahli keluarga before hari raya ataupun pada pagi hari raya nanti!


Ehhh.. jgn ingat tudung sarung express Kak Neen nie korang tak boleh menggayakan nya di hari raya okkk.. boleh jerrr korang gayakan tauu.. contoh nya waktu korang nak basuh pinggan mangkuk kat dapur.. waktu nak layan tetamu yg datang menerjahh ke rumah secara tiba tiba.. haaa.. waktu2 nie semua adelah waktu yg paling kritikal kalau nak bergaya ngan shawl lilit membelit! hehe..


Ok tu utk di hari raya laa.. tapi sesungguhnya tudung sarung express nie adelah all timer okk.. tak tertumpu hanya utk dipakai ketika di bulan ramadhan ataupun di hari raya sahaja...


tudung sarung express Kak Neen nie korang boleh gayakan ia sepanjang masa.. nak bergaya santai di hujung minggu pun boleh.. and yg paling best ianya adelah satu tudung yg paling sesuai utk pergi holiday dan juga utk buat aktiviti sukan lasak!


Haaaa.... nampak tak berapa banyak kelebihan tudung sarung express Kak Neen nie... dgn memiliki koleksi tudung sarung express nie... korang boleh gunakan ia dlm pelbagai bentuk masa & ketika! tak ker untung gilerrrrrrrr tuuuuuuuuuu... hahaha..


Ok lah jom lah tengok koleksi terbaru tudung sarung express dari Naazneen Faiqa nie... ade 6 tona warna menarik yg boleh korang pilih... Semua color meletopss you ollzz!


Deana Purple

Deana Pink

Deana Honey

Deana Dark Blue

Deana Brown

Deana Sky Blue


TUDUNG SARUNG EXPRESS - DEANA
(MATERIAL - MOSS CREPE LYCRA)

NORMAL PRICE - RM39.90/pcs



OK... bersempena bulan ramadhan al-mubarak nie... Kak Neen nak bagi special deal.. rugii laaa kalau korang tak grab promo nie okk!



RAMADHAN SPECIAL DEALS - RM35.90 sahaja! (exclude postage)


PROMO VALIDITY - 29/05/2017 sehingga 09/06/2017


Promosi nie valid utk tempoh lebih kurang 2 minggu sahaja tauu... so korang kalau berminat kene grab it fastttttt ookk sebab stock adelah terhad.. kalau dah sold out sila laah sentap! hahahaha...


To purchase.... sila CONTACT KAK NEEN AT 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok!


Jangan lupa kelebihan tudung sarung express Kak Neen okkk..


As usual kelebihan dan konsep tudung sarung express Kak Neen adelah IRONLESS!!!


Yerr.. korang tak yah susah2 nak gosokk ok... sbb material tudung sarung express DEANA nie adelah dari jenis moss crepe lycra yg memang tak perlu di gosok!


Kelebihan yg seterusnya adelah ianya STRETCHABLE! Yesss.. kali nie punyer kain adelah super ohsemmm... Kak Neen buat satu saiz jer tudung nie.. tapi insyallah utk semua bentuk muka boleh muat kalau sarung tudung DEANA nih!


So korang yg muka agak bam bam.. kalau sebelum nie korang beli tudung kak Neen yg lepas2 tu rasa macam ketat skit bukaan muke dia tu.. then korang kene grab tudung sarung express DEANA nie ok sebab material moss crepe lycra nie adelah stretchable!


IMG_2771 copy

IMG_2772 copy

IMG_2773 copy

and then kelebihan lain tudung DEANA nie sudah semesti nya sejuk, ringan, tidak jarang serta labuh di bahagian depan dan belakang!


Dah... cepat capai phone tu and terus Whatsapp Kak Neen ok!! :D

3 comments:

QasehnyaRania said...

Ok kak neen. La kaler honey ke. Tgk smlm mcm mustard hihi
Pencahayaan kot

QasehnyaRania said...

Kak neen no hp tak cukup tu nombornya??

Norliza Nordin said...

Salam ramadhan kak neen! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails